Aparatele dentare, de obicei, cauzeaza durere in ziua in care sunt montate, apoi durerea scade din intensitate. Dar acestea pot provoca si ulceratii, de exemplu, chiar in partea anterioara a gurii - cand irita mucoasa. In astfel de cazuri, dentistul sau ortodontul va poate oferi o anumita ceara transparenta pe care sa o aplicati pe acel segment al aparatului care provoaca problema. Tratarea leziunii va favoriza vindecarea si regenerarea celulara, va duce la disparitia durerii si la protectia regiunii afectate contra infectiilor.

 

 

Mai multe informatii despre leziunile cavitatii bucale gasiti AICI.

 

 

Anaftin® poate ameliora durerea si favorizeaza vindecarea ulceratiilor bucale. Anaftin® poate ajuta la izolarea terminatiilor nervoase expuse si la crearea unui mediu care favorizeaza vindecarea tisulara. O modalitate rapida de a reduce durerea este acoperirea ulceratiei cu o membrana de protectie: invelisul format de Anaftin® formeaza un scut pentru terminatiunile nervoase expuse ale leziunii (aftei) contra altor iritanti. Pacientii spun ca ameliorarea durerii survine aproape imediat. Dureaza mai putin de 2 minute pentru a se simti mai bine, deoarece nivelul durerii este mai redus. Desi rapid, efectul de reducere a durerii prin acoperirea ulceratiei este unul de durata. Perioada medie de reducere a durerii de catre Anaftin® este 5,5 ore. In managementul leziunilor, in afara de protectia contra durerii, ingredientele din componenta Anaftin® (de ex. Aloe Vera si acidul hialuronic) favorizeaza vindecarea leziunilor din cavitatea bucala si creaza conditii favorabile pentru profilaxia eficienta a altor ulceratii. In cazul stomatitei severe sau recurente, trebuie sa fiti consultat de catre medicul sau stomatologul dumneavoastra, preferabil – un specialist in medicina orala. Mai multe informatii gasiti AICI.

 

 

 

Acestea sunt dispozitive medicale. Se elibereaza fara prescriptie medicala. Cititi cu atentie prospectul. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului.

 

Codul materialului: MD_ANA-13-2018_v01_web. Data elaborarii: 22.06.2018


 

 

Reprezentanta “Berlin-Chemie/Menarini” in Republica Moldova

str. Alexandru cel Bun, 85, or. Chisinau, MD-2012, Tel.: (+373 22) 21 25 58; (+373 22) 24 33 95; Fax: (+373 22) 24 42 84

 

 

*Acest articol este un produs comercial.

Perfecte