Iata cele mai mari greseli de sanatate pe care trebuie sa le eviti dupa 30 de ani:
1. Nu va ganditi la masa musculara
Exercitiile aerobice sunt “fara indoiala cel mai bun lucru pe care il poti face pentru sanatatea cardiovasculara”, iar unele studii arata ca pot reduce riscul de alzheimer si unele forme de cancer, femeile in varsta de 30 de ani ar trebui sa-si faca timp pentru sala de forta. La aproximativ 30 de ani – chiar daca sunteti activi – oamenii incep sa-si piarda masa musculara.
  

 

2. Va calculati gresit fertilitatea
Foarte simplu, varsta este un factor atunci cand vine vorba de fertilitate. Cu cat sunteti mai in varsta, exista o “scadere treptata” a fertilitatii pentru femei, incepand cu varsta de 32 de ani. In plus, este o scadere mai accentuata atunci cand femeia atinge varsta de 37 de ani.
  

 

3. Nu ai timp sa vizitezi doctorul
Stim ca sunteti ocupate, dar este important sa va faceti timp pentru depistarea diferitelor probleme care sunt “silentioase”, cum ar fi hipertensiunea arteriala si colesterolul ridicat.
In mod ideal, femeile ar trebui sa inceapa sa fie examinate inca de la 20 de ani. Indiferent de varsta efectuati o analiza a tensiunii arteriale la fiecare doi ani.
  

 

4. Iti tratezi pielea ca si cum tu inca esti adolescenta
Acneea este o problema pentru femeile in varsta de 30 de ani. “E aproape epidemie si ar putea fi cauzata de stres, dieta si hormoni”, explica dermatologul din New York Dr. Whitney Bowe.
Cea mai mare greseala a femeilor ajunse la 30 de ani este sa-si trateze acneea cu „substante chimice dure destinate pentru pielea adolescenta “, spune ea. In schimb, medicul recomanda alegerea unor produse de curatat bazate pe uleiuri naturale.
  

 

Sursa foto: google.com

http://teotrandafir.com