Moldoveanca a fost invitata ieri in studioul Love Radio, la emisiunea Krasavciki, unde VJ-ii au luat-o la intrebari si au insistat ca aceasta sa le spuna daca are iubit, desi Xenia nu voia sa discute viata sa personala. Cu toate astea, baietii au reusit sa o provoace pe Xenia la intrebari si le-a marturisit ca are un iubit.

 

 

Mai mult decat atat, Xenia le-a spus ca acesta este din Moscova. Acest lucru le-a starnit imediat prezentatorilor suspiciuni cine ar fi iubitul Xeniei si, desi nu au spus acest lucru, ei s-au referit la interpretul rus Egor Kreed, despre care s-ar zvoni ca este intr-o relatie cu moldoveanca.

 

 

 

 

 

Chiar si internautii au scris in comentarii ca este vorba anume despre Egor.

Mai mult decat atat,pe net au aparut poze cu Xenia Deli si VJ-ii, iar alaturi de ei apare si Egor Kreed, semn ca acestia au mers impreuna acolo.

 

 

 

 

 

 

Intr-un interviu recent, oferit aceleiasi emisiuni, Xenia le-a spus ca, desi sta in America, ii place sa asculte muzica ruseasca si l-a numit pe Egor Krid printre interpretii sai favoriti. Vezi de la minutul 5.50:

 

 

Pe langa asta, presa ruseasca scrie ca presupusul iubit al Xeniei Deli se numeste Egor Krid. Acesta are 21 de ani si s-a spus despre el ca este unul dintre cei mai ravniti burlaci din Rusia. In ultima vreme, acesta distribuie tot mai des pe Internet poze cu noua sa iubita, despre care nu vrea sa spuna nimic si nu ii arata chipul in fotografii. Cu toate astea, vedem clar ca fata din poza de mai jos poarta exact aceasi tinuta in care apare Xenia, intr-o poza plasata pe contul sau de Facebook acum 2 zile, asa ca, sunt sanse mari ca anume Egor Krid sa fie iubitul moldovencei.


 EgorKreed/Instagram

 

XeniaDeli/Facebook

 

Modelul are acelasi costum rosu in care apare si fata de pe poza lui Creed.

 


 

 

Iata o alta poza cu cei doi, de pe Instagramul interpretului:

 

 

Perfecte