Americanii obisnuiesc sa organizeze o petrecere frumoasa, atunci cand femeia este in asteptarea unui copil, zi in care de obicei se afla sexul micutului, iar invitate sunt doar femeile. Decorul abunda in culorile albastru si roz, in functie de sexul bebelusului, albastru pentru baiat si roz pentru fetita.

 

Xenia Deli, a fost invitata la o astfel de petrecere si s-a declarat incantata de timpul petrecut alaturi de tinerele prezente la eveniment printre care si viitoare mame. Aceasta a postat si o poza pe contul sau de Instagram in care ii felicita parinti si le multumeste pentru invitatie. 

 

 

In vara acestui an, moldoveanca a devenit sotia lui Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, un afacerist egiptean de 62 de ani, iar nunta au celebrat-o pe insula greceasca Santorini

 

Nu se stie daca cei doi au in plan sa devina in curand parinti, dar sigur le-ar sta bine in o astfel de postura. Intre timp Xenia calatoreste mult si isi continue cariera de model, lucru care ii reuseste foarte bine, aceasta pozand pentru diverse branduri de lux.

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com/XeniaDeli

Perfecte