Asa se face ca, la cei 63 de ani ai sai, seful statului rus se iubeste cu o tinerica de 23. Cea mai noua iubita a sa ar fi Alisa Kharcheva, careia Putin i-ar fi cumparat un apartament intr-unul dintre cele mai exclusive districte din Moscova, scrie dailystar.co.uk.

 

 

 

 


Alisa Kharcheva a participat la concursul de frumusete Miss Rusia si, desi a ajuns in finala, nu a obtinut titlul ravnit

 

 

 

 


 
Alisa are o silueta de invidiat si un bust generos. Trasaturile fine si feminine au adus-o in finala concursului Miss Rusia, si chiar daca nu a castigat titlul, tanara nu  a ramas neobservata, intrand in atentia presedintelui rus.

 

 

 
Totusi, Alisa nu ar fi singura iubita a lui Vladimir Putin. Acesta ar avea o relatie si cu femeia de afaceri Wendi Deng (47 de ani). Wendi a fost casatorita cu marele mogul al presei Ruport Murdoch (85 de ani), care detine un imperiu media, News Corporation.

 

 

 

 

 

 

 

 


Are o avere exorbitanta
Pe langa domnisoarele care roiesc in jurul lui si il mentin vesnic tanar, Putin traieste in lux, avand o avere exorbitanta. Se pare ca posteriorul prezidential nu poate sta decat pe o toaleta din aur de 50.000 de lire sterline atunci cand calatoreste cu avionul. in plus, liderul de la Kremlin detine 43 de avioane de mici dimensiuni, 15 elicoptere, un iaht de lux primit de la Roman Abramovici, Olimpia, in valoare de 25 de milioane de lire sterline si are o avere de 150 de miliarde de lire sterlinea

 

click.ro