Daca Bianca Dragusanu si-a facut o alta relatie imediat dupa despartire, Victor Slav a preferat sa mai astepte putin. Parca de cand Bianca si-a facut bagajele si a plecat in India si Sri Lanka, acolo unde se filmeaza cel de-al doilea sezon al emisiunii 'Asia Express', Victor Slav a prins mai mult curaj. 

 

 

Prezentatorul TV de la 'Vulturii de noapte' a fost intr-un club din Sibiu alaturi de cel mai bun prieten al lui, Bogdan Vladau. Ca aproape toate femeile sunt innebunite dupa cei doi nu mai este un secret si nici faptul ca nicio domnisoara nu rateaza ocazia se a se poza cu ei. Ei bine, acum este acum, Victor Slav a stat tot timpul alaturi de o blonda, iar fotografiile cu ei doi sunt incendiare. 

 

 

Femeia care a stat tot timpul alaturi de acesta seamana izbitor cu Bianca Dragusanu. Blonda are mai multe interventii estetice, dar si tatuaje. 

 

 

Bianca Dragusanu si Victor Slav nu mai formeaza un cuplu de cateva luni bune. Dupa ce a fost impreuna cu Tristan Tate, Bianca Dragusanu si-a dat seama ca nu el este cel potrivit. Acum, vedeta se iubeste cu Alex Bodi, un barbat cu o situatie financiara foarte buna. Cei doi au fost impreuna la Paris, iar acolo i-a insotit si una dintre fetele lui Alex Bodi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

viva.ro