Vedetele de la noi nu au ezitat si ele sa se conformeze traditiilor lumesti si sa se deghizeze in cele mai frumoase, excentrice si ingrozitoare costume de Halloween.

 

Tany Vander s-a mascat intr-un pirat razvratit. Cantareata a spart toate stereotipurile despre piratii infricosatori si a ales sa inspire, mai degraba, frumusete si sexualitate.

 


 

 

Pline de culoare si de mister, si-au facut aparitia pe o retea de socializare si interpretele Cristy Rouge alaturi de Olia Tira. Vedetele au optat pentru un machiaj strident si de-a dreptul groaznic.


 

 

Imaginea Olei Tira a fost spectaculoasa si a fascinat printr-o bogata paleta cromatica. Machiajul interpretei inspira oroare si in acelasi timp se imbina armonios cu broboada in stil rustic. 

 

 

 

 

Olga Blanc a reusit sa ne fascineze si de acest Halloween. Ea a purtat o rochie provocatoare. Pe langa tatuajele originale si accesoriile de piele care completau rochia, dantela frantuzeasca i-a accentuat romantismul si senzulitatea tinutei.

 

 

 

 

 

Katalina Rusu a ales sa fie asistenta medicala de acest Halloween. Tinuta acesteia a fost completata de bucle si penaj roz, cantareata aratand, totodata, ca o papusa Barbie.

 


 

Nata Albot a fost mascata intr-o vrajitoare inofensiva. 


 

Pe retelele de socializare, jurnalista a postat o fotografie si cu micuta ei. Radiind de fericire, Magda a fost deghizata intr-un vanator de fluturi. In titlul fotografiei, Nata a scris ca ea este creatorul cel mai talentat al acestui costum feeric.

 

 

 

Fetele Aurei sunt mari si frumoase, pe pagina sa de Facebook, cantareata a postat mai multe fotografii cu Beti si Lori, tinerele fiind deghizate in unele dintre cele mai originale personaje. Surorile s-au distrat de minune in aceasta zi.

 

 

 

 

 

Diana Grigor si-a ascuns chipul dupa o masca dantelata, artista a emanat un aer de mister si fragilitate.


 

 

Olga Manciu, sotia interpretului Alexandru Manciu, a iesit din rolul de tanara mamica cuminte si generoasa, optand in favoarea rolului de strengarita provocatoare.


 

Sursa foto: Facebook.com / Instagram.com

Perfecte