Vasile Macovei a marturisit ca este intr-o situatie foarte dificila. El isi doreste foarte mult sa petreaca timpul impreuna cu cei doi copii ai sai, Damian si Dominic, sa le fie aproape, insa Cristina nu ii permite: "Eu as vrea sa-i iau macar pentru o saptamana, sa locuiesc cu ei. Ea a ascuns pasapoartele lor, nu pot sa-i aduc cu mine." 

 

Si-a vazut baietii ultima data pe 23 februarie. Unica modalitate prin care Vasile poate sa-si viziteze feciorii este sa mearga la Istanbul si sa-si rezerveze o camera de hotel: "Ea a schimbat broasca usii, nu imi permite sa intru in casa lor. Nici nu vreau sa merg la ei. Ma simt ca un om strain acolo. Asta ar insemna ca trebuie sa stau la un hotel. In trecut am stat la un hotel de langa casa lor. Ea imi da voie sa vin doar pana la usa."


 

 

Totusi, cantaretul sustine ca nu isi permite financiar sa faca asta: "Nu sunt atat de bogat, n-am o stare financiara asa buna incat sa merg in fiecare luna la Istanbul si sa stau intr-un hotel."

 

 

Vasile sustine ca sotia sa nu petrece suficient timp cu cei doi baieti, si nu-l lasa nici pe el sa faca asta: "Mi-am facut impresia cu nu are grija de ei, precum ar trebui sa aiba o mama. Ma deranjeaza ca ea pleaca des, are deplasari, insa micutul Dominic are nevoie de mama. Astfel, baietii raman cu bunica sau cu bona, nu au niciun parinte alaturi." 


 

Vasile a spus ca relatia dintre ei s-a racit de mai bine de un an: "De foarte mult timp suntem separati. Am luptat cred ca timp de un an. Ea a gasit sustinerea in alta persoana. Eu nu voiam sa distrugem familia. Tot timpul eram respins. Eu voiam sa ne impacam, uneori plecam si ii lasam ocazia sa se gandeasca, iar ea a interpretat asta ca eu ii paraseam, ca eram vinovat. Insa absenta mea era pentru ea, ca sa se gandeasca."


 

 

Brunetul dat de inteles ca problemele lor au aparut dupa ce Cristina a inceput sa comunice si sa flirteze cu un alt barbat, in timp ce el isi dorea sa pastreze familia: "Eu nu o controlez, are viata ei, si eu am viata mea personala. Am fost intotdeauna fidel."


 

 

Spre finalul interviului, Vasile a dezvaluit ca cea care inca ii este sotie are la moment o relatie cu un barbat casatorit: "M-am intalnit cu el, am discutat si cu Cristina, si cu el. Daca e nevoie, o sa fac publica toata conversatia. "


Sursa foto: Facebook.com; Instagram.com

Perfecte