Focoasa bruneta Magda Popusoi a obisnuit sa ne surprinda cu poze frumoase unde pozeaza sexy si foarte atragator. Insa, de data aceasta, ne-a impresionat gestul unui necunoscut ce-i ofera diverse cadouri modelului. Coplesita si emotionata, tanara impartaseste impresiile create de aceste mici, dar frumoase momente, cu urmaritorii sai pe contul de Instagram.  

   

 

 

Admiratorul sau a suprins-o trei zile cu mesaje siropoase, insotite de cele mai dragute cadouri: "De la un EL, caruia ii place sa ma vada zambind... A new surprise from an unknown”, comenteaza modelul una din poze.  

  

 

Magda ne-a povestit: „Dupa citatele din biletele am impresia ca ne cunostem. Chiar e foarte placut cand stai obosita la lucru sau acasa si se dechide usa si ti se ofera un buchet de flori. Mie automat mi se ridica dispozitia. Cred ca oricarei femei ii este drag sa fie surprinsa. Ma innebuneste faptul ca este anonim.”

  

 

 

 

Modelul ii transmite urmatorul mesaj barbatului ce o alinta: „Draga Anonim, iti multumesc mult pentru gesturile care le faci pentru mine, pentru zambetul  pe care il am cand primesc aceste cadouri, pentru intriga pe care o creezi si pentru dorinta mea de a te cunoaste!”

 

 

Sursa foto: facebook.com/Magda5.P.V

Perfecte