Cabron a devenit din ce in ce mai popular in Romania in ultimul timp, fiind invitat de diferiti artisti sa apara pe piesele lor. Chiar daca a colaborat cu basarabeanca Nicoleta Nuca la piesa "Adevar sau minciuna", lansata de casa de discuri Global Records, rapperul s-a exprimat negativ la adresa trupei moldovenesti The Motans, recent promovata de aceeasi casa de discuri.

 

 

 

The Motans au lansat aseara videoclipul piesei "Versus", iar stilul nonconformist si versurile pline de subintelesuri au ceva in comun cu cei de la Carla's Dreams. Vezi mai jos videoclipul:

 

 

Iata ca rapperul Cabron considera ca The Motans nu sunt decat inca un proiect gen Carla's Dreams, si i-a criticat in postarea sa. Acesta a folosit, totodata, un cuvant urat la adresa Irinei Rimes, desi a spus ca ii place de ea si o considera Carla's Dreams la feminin. Vezi mai jos postarea completa a lui Cabron:

 

 

 

 

 

Acesta a primit o serie de critici la ceea ce a scris, multi acuzandu-l ca se promoveza pe seama colaborarilor cu alti artisti si ca altfel nu ar fi cunoscut.

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com/CabronRomania

Perfecte