Niciunul dintre ei nu a vorbit deschis despre motivele separarii, dar s-au intepat prin intermediul retelelor sociale sau a scurtelor interviuri pe aceasta tema.

 

Jurata de la "Uite cine danseaza" a spus, in ultimul timp, ca nu vrea sa mai auda de cel langa care a petrecut cativa ani din viata si ca nu o intereseaza daca acesta si-a refacut viata cu asistenta lui sau cu altcineva.

 

Desi Tuncay a stat in umbra, acesta a iesit cu un mesaj cu subinteles pe care l-a transmis prin intermediul retelelor sociale. Nu a acuzat in mod deschis, dar a facut cateva afirmatii usor de interpretat. A spus ca nu are nicio relatie in acest moment, dar asta nu a fost tot. A condamnat discutarea subiectului vietii lui private pe micile ecrane, dar a adaugat si ca va incerca sa se comporte in asa fel incat sa nu distruga "imaginea falsa a unor oameni care a fost creata timp de multi ani".

 

 

Sa fie vorba chiar despre fosta sotie, iar acel post scriptum pus in scrisoarea lui deschisa sa faca referire la emisiunea pe care ea a prezentat-o cu atat succes, "Surprize, Surprize", in care erau expuse situatii care de multe ori smulgeau lacrimi? Chiar daca Tuncay nu a spus niciun nume, admiratorii lui, care au umplut rubrica de comentarii, nu s-au lasat deoparte.

 

 

"Sper ca oamenii sa imi respecte decizia de a fi tacut si a nu mai folosi acest subiect chiar si dupa sapte luni pe micile ecrane. Acum, fara niciun sentiment de rusine din cauza minciunilor spuse, ei continua sa-mi acuze fidelitatea din timpul casatoriei fara nicio proba ci doar cuvintele lor nerusinate.

 

Oamenii din spatele acestor stiri, stiu cu adevarat ce inseamna sa inseli in alte tari, chiar in preajma copilului tau. Este melodramatic si chiar dezgustator cum aceste persoane vorbesc acum despre principiile unei familii doar pentru a-si crea o imagine, ajutate de rolul de mama pentru a se victimiza deoarece prinde la public. Nu am dezbatut prea mult aceste acuzatii ci doar am adaugat cateva cuvinte importante la momentul potrivit pentru a pune punct intr-un mod elegant. O sa incerc sa ma comport la fel pentru a nu distruge imaginea falsa a unor oameni care a fost creata timp de multi ani.

 

P.S Este acelasi teatru in stil tragicomic pe care l-ati mai urmarit la TV in urma cu cativa ani" - o parte din mesajul fostului sot al Andreei Marin.

 

 

Sursa foto: Facebook.com, Google.com

Click.ro