Ieri, insa, actrita din ”Sex and the city” a anuntat, indurerata, ca fratele sau a fost gasit mort!

 

Tragedie fara margini in familia actritei Kim Cattrall! Fratele acesteia, pe nume Christopher Cattrall, in varsta de doar 55 de ani, a fost gasit fara suflare, pe proprietatea sa din Alberta, Canada. Oficialitatile canadiene au confirmat decesul si au precizat ca moartea sa nu e considerata suspecta. ”Primele informatii nu indica faptul ca ar fi vorba despre o moarte suspecta. Investigatia in legatura cu imprejurarile in care acesta a murit va fi continuata de Royal Canadian Mounted Police”, a declarat coporalul Laurel Scott, intr-un comunicat oficial.

 

 

Ulterior, actrita a postat, indurerata, un mesaj prin care anunta trecerea in nefiinta a fratelui sau. ”Cu mare tristete, eu si familia mea va anuntam ca fratele meu, Chris Cattrall, a decedat, in mod neasteptat. In acest moment, va cerem intimitate. Vreau sa le multumesc tuturor celor de pe retelele de socializare de ajutorul si iubirea demonstrata”, a fost primul mesaj pe care starul din „Sex and the city” l-a postat dupa anuntul mortii fratelui sau.

 

 

Amintim ca-n urma cu cateva zile, aceasta le cerea internautilor sa dea de urma fratelui sau. ”Chris are 55 de ani, 90 de kg, ochi albastri, par scurt, brunet, constructie medie si de obicei poarta o geaca de iarna din fas cu manusi negre, blugi albastri si ghete negre, inalte. E un frate minunat! Ajutati-ne sa-l aducem acasa in siguranta. Va rog, dati mai departe anuntul.”, era mesajul ei disperat de acum cateva zile.

 

 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro