Ajunsa la aproape 79 de ani, Tina Turner a facut dezvaluiri despre relatia pe care a avut cu Ike Turner, cel care i-a fost sot intre anii 1962 si 1978. 

 

 

Artista isi va lansa in curand autobiografia -"My Love Story", in paginile careia se plange de abuzurile la care era supusa de fostul ei sot. Chiar de la inceput, Tina Turner afirma ca nimeni nu isi poate imagina cat de groaznic era Ike si ce comportament dubios avea din cauza consumului de droguri. 

 

 

Din spusele cantaretei, Ike o batea des, iar in unele zile, dupa ce ii aplica diferite corectii fizice, o obliga sa intretina relatii sexuale cu el. Cei doi s-au despartit in 1976, dupa ce Tina Turner a fost batuta cu bestialitate de sotul ei, iar divortul s-a pronuntat doi ani mai tarziu. 

 

 

In paginile cartii "My Love Story", interpreta a scris si cum a decurs noaptea nuntii. Imediat dupa ce s-au casatorit, Ike Turner a dus-o la un bordel, pentru a urmari live un show porno: "Stateam acolo, in acel loc mizerabil, si-l priveam cu coada ochiului intrebandu-ma daca intr-adevar ii face placere sa priveasca asa ceva. A fost atat de urat totul. M-am simtit absolut ingrozitor, abia imi stapaneam lacrimile, dar stiam ca nu am nicio scapare, nu puteam pleca pana ce el nu era multumit. Experienta a fost atat de odioasa incat am eliminat-o din mintea mea si am inlocuit-o cu un scenariu fantezist, cu ceva ce mi-as fi dorit sa se intample“, a spus Tina Turner.

 

 

 

Inainte de a povesti despre noaptea nuntii, artista a afirmat ca nunta a avut loc in Tijuana, pentru ca acolo a considerat Ike Turner ca ceremonia poate sa fie foarte rapida si ca ea nu si-a dorit ca nunta sa aiba loc acolo, insa nici nu putea sa isi exprime parerea: "Nu avea niciun sens sa pun intrebari, nu as fi facut decat sa-l infurii si asta ar fi insemnat o noua bataie. In niciun caz nu-mi doream sa apar la nunta mea cu ochiul vanat. Cununia a avut loc intr-un birou mic si prafuit. Mi-au intins niste hartii pe care le-am semnat si asta a fost tot. Stiam ca ziua nuntii trebuie sa fie emotionanta si fericita, dar nu am simtit nimic de genul acesta. Nu ne-am sarutat, nu am ciocnit un pahar, nu am fost felicitati. Am trait un mariaj groaznic, care aproape m-a distrus, dar am mers mai departe“, a afirmat Tina Turner. 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

OK!