Faptul ca Tany Vander este pasionata de nutritie nu este o noutate, insa se pare ca acest hobby s-a transformat in ceva mult mai important si interesant. Evident, despre acest eveniment artista le-a comunicat si fanilor pe retele de socializare: "Inca un vis devenit realitate! De acum incolo nutritionist cu acte in regula! A fost un curs foarte serios si important, cu multa informatie, studii si practica. Pana la asta credeam ca multe cunosc in domeniul nutritiei, dar pe parcurs realizam cit inca mai am de aflat. Si totusi dorinta, entuziasmul m-au facut sa merg pana la capat si sa absolvesc cu brio aceste studii. Sunt fericita!" 

 

 

Amintim ca la sfarsitul lunii iunie, bruneta a fost invitata la emisiunea O Seara Perfecta, unde a oferit detalii despre aceasta noua realizare din viata sa.  

Sa manance si sa nu se ingrase este visul oricarei femei. Pentru Tany, acesta este cat se poate de realizabil. Ea a descoperit secretul siluetei perfecte si vrea sa le vina in ajutor si altora. Despre noua ei pasiune, nutritia, a povestit mai multe chiar ea: "Poti sa mananci mult si sa nu te ingrasi..." 

 

 

 

Din propria experienta, interpreta a spus ca pentru un corp perfect nu e suficient sa faci doar sport: "Poti sa mergi tu la sala in fiecare zi, iar daca mai apoi mananci mai mult decat ai ars, oricum te ingrasi."  

 

 

 

Este stiut ca daca mananci mult nu este bine, insa nici sa cazi in extrema cealalta se pare ca nu e prea benefic, din spusele brunetei: "Prin infometare nu obtii nimic de lunga durata."  Afla ce planuri de viitor are Tany Vander. 

 

 

Sursa: osearaperfecta.md, Facebook.com / Tany Vander

Perfecte