Svetlana Sainsus a primit un tort superb de la Irina Negara, insa iata ca sotia lui Adrian Ursu nu a luat niciun banut pentru el, ci l-a donat, in scop caritabil. Svetlana a publicat cateva fotografii si video pe retelele de socializare, adaugand si un text explicativ.

 

Postarea ei incepe cu o doza de ironie la adresa celor care au creat un adevarat scandal si au starnit un val de critici. Spre final, insa, aflam ca valoarea in bani a tortului a fost donata pentru un caz special. Iata postarea care a adunat peste 2000 de aprecieri si aproape 3000 de distribuiri:

 

 

"Sunt total socata! Am comandat si eu astazi tort pentru nepotica mea de la Irina Negara! 

 

In primul rand: 1.Mi-a "distrus" dieta mea, pentru ca nu m-am abtinut si am mancat cat a incaput. 

 

2. A iesit exact cum mi-am dorit!

 

3.L-a adus la timp!

 

4.Nu a vrut sa ia niciun ban! Banii de pe tort m-a rugat sa ii donez lui David! Cum asa? nu are cum!

 

Sunt total dezamagita ca a iesit fara scandal! doar eu deja practic eram sigura ca este un "monstru" al dulciurilor si un "'distrugator" de nunti. Am 5000 prieteni si de la un timp incoace doar aceasta stire o vad!

 

V-am atras atentia? Acum va rog enorm sa ascultati mesajul mamicai lui David si a surioarei lui...Sa ma ajutati sa promovam acest caz impreuna... Sunt dezamagita sa vad internetul invadat cu stirea cu acest tort " de aur". As da orice ca lumea sa distribuie asa si postarile despre copii... si portalurile de stiri sa preia automat fara sa ii mai rugam...

 

Ar fi atat de frumos sa distribuim lucruri cu adevarat importante.. dar din pacate totusi " publicul" cel mai des prefera prostia! Vreau sa multumesc mult pt orice donatie , pt orice distribuire.... Acest copil a suferit prea mult si e timpul sa ii intoarcem copilaria inapoi! Irina multumesc pt donatia dulce. Banutii au ajuns la David! Dragii mei, va rog sa distribuiti povestea acestui pui de om si sa donati cat va lasa inima accesind acest link."


 

 

Nu este pentru prima oara cand Irina Negara doneaza un tort in scop caritabil. Acesta este al treilea pe care ea l-a donat la apelul Svetlanei. Anterior, torturile realizate de Irina au fost vandute la licitatie cu 5.000 si, respectiv, 10.000 de MDL. De cand are pasiunea pentru torturi, Irina a participat cu deliciile ei in multe proiecte sociale si surprize alaturi de sotul sau, interpretul Adrian Ursu.

 

 

 

Amintim ca Irina Negara a fost implicata intr-un scandal din cauza unui tort pe care l-a realizat pentru un cuplu de miri. Ulterior, sotul ei, Adrian Ursu, a publicat un text desfasurat in care a explicat toata situatia

 

Sursa foto: Facebook.com/SvetlanaSainsus

Perfecte