Nu este un secret pentru nimeni ca lui Jennifer Lopez ii plac barbatii mai tineri, iar Drake pare alegerea perfecta pentru ea. Desi nu au confirmat relatia, faptul ca Rihanna i-a dat unfollow lui J Lo pe Instagram reprezinta un semn. Fosta iubita a lui Drake pare afectata de noua relatie a acestuia.

 

Dupa ce in urma cu cateva luni isi declara dragostea pentru Rihanna, acum rapperul pare sa fi trecut la o noua etapa in viata sa. Paparazzii l-au surprins la intrarea intr-un restaurant VIP din Malibu, in compania lui Jennifer Lopez.

 

 

  

 

In urma cu o saptamana, pe internet a circulat un video in care cei doi apar in ipostaze tandre. Deja cuplul are si o porecla - "Dralo".

 

 

Chiar daca foarte multi dintre cei care o iubesc pe J.Lo si-au dorit ca vedeta sa se impace cu fostul sau sot, Marc Anthony, mai ales dupa ce cei doi s-au sarutat pe scena, in timpul unui concert, chiar cu putin timp in urma, se pare ca planurile sunt altele.

Drake si J.Lo apar imbratisati in cea mai recenta fotografie postata pe Instagram, iar comentariile cuprind o gama larga de reactii, de la cei care se declara socati la cei care sunt incantati de ideea unei povestide dragoste intre cei doi.

Perfecte