Ultimele imagini cu actrita in varsta de 44 de ani au aprins imaginatia fanilor sai de pe Instagram. Frumoasa vedeta din Barranquilla, Columbia, s-a distrat de minune calarind un colac de salvare in forma de taur, iar in ciuda filmuletului amuzant, ceea ce a atras cel mai mult atentia a fost corpul ei.

 

Imbracata intr-un costum de baie de culoare alba, din doua piese, Sofia a dovedit din nou, daca mai era cazul, ca varsta nu este decat un numar, cel putin in cazul sau. Starul din Modern Family se poate mandri cu o silueta de invidiat, formele sale generoase, dar si talia minuscula fiind evidentiate de fiecare data cu ajutorul tinutelor mulate si decoltate. Pe langa succesul pe care il are pe plan profesional, columbianca se poate declara o femeie implinita, relatia sa cu Joe Manganiello evoluand din ce in ce mai bine. 

 

Putine persoane stiu ca in adolescenta era slaba si lipsita de forme, dupa parerea ei, motiv pentru care purta doua perechi de pantaloni in acelasi timp. Acum se afla departe de aceasta "problema", iar prietenii sa par confirme asta cu ajutorul a sute si zeci de mii se aprecieri pe conturile de socializare.

 

Perfecte