Asociatia Presei Sportive din Romania a sarbatorjt miercuri, 22 noiembrie, 90 de ani de la infiintarea sa, iar romanca a fost si ea prezenta la gala, intr-o tinuta in care a facut furori. Desfasurat la Ateneul Roman, evenimentul a fost unul grandios si i-a adus pe scena pentru a-i premia pe unii dintre cei mai mari sportivi autohtoni, printre care Ion Tiriac, Gheorghe Hagi si Simona Halep.

 

 

 

 

Astfel, sportiva in varsta de 26 de ani, a fost in centrul atentiei printre o multime de barbati celebri, iar rochia pe care a purtat-o a fost una impresionanta, i-a scos in evidenta picioarele tonifiate. Simona a ales pentru acest eveniment o superba creatie din catifea, culoarea marsala, cu maneci lungi si umeri proeminenti, o rochie mini care i-a venit perfect. La capitolul hairstyle, a ales sa isi indrepte parul, iar machiajul a fost unul natural,  asa cum ne-a obisnuit. Tenismena a completat tinuta cu o pereche de pantofi negri din lac, cu tocul inalt.

 

 

 

 

 

 

 

Este o vedeta pe plan international, asa ca Simona trebuie sa se ingrijeasca mai mult de imaginea sa, iar aparitiile sale pe la evenimente, in haine elegante, sunt impresionante. Noua ne place, voua?

 

 

 

Sursa foto: Google.com

OkMagazine