Cu alte cuvinte, un om implinit, cu o viata tihnita, in urma careia culege roadele. Insa, sa nu credeti ca David duce lipsa de admiratoare. Nu, nu, David e inca unul dintre cei mai doriti barbati din lume, iar postarile lui internaute stau drept marturie.

 

 

De exemplu, o admiratoare mai indrazneata i-a scris pe twitter pentru a-i spune ca interventiile cu Botox la care a recurs au facut minuni si ca arata mai bine ca oricand. asta pentru ca, intr-adevar, David Beckham arata la fel ca la 20 de ani si e mai atragator ca oricand.

 

 

 

 

 

”Botoxul arata minunat in cazul lui David”, a scris ea, pe twitter.surprinzator, David a tinut sa-i raspunda admiratoarei si sa o lamureasca cu privire la presupusele interventii estetice. David Beckham i-a marturisit ca ceea ce ea vede in fotografia surprinsa la prezentarea de moda a sotiei sale nu este decat rezultatul unei vieti sanatoase, nicidecum niste interventii in cabinetul unui doctor estetician.

 

 

 

”Nu sustin botoxul, doamna, dar o sa iau remarca dumneavoastra ca pe un compliment”, a raspuns, jovial, David. Asadar, David a lamurit odata pentru totdeauna zvonurile referitoare la posibilele operatii estetice, marturisind ca este, in primul rand, impotriva botoxului. suntem curiosi daca Victoria ar avea curajul sa rosteasca aceleasi cuvinte…

 

 

Okmagazine.ro