Tori Spelling

Pe vremuri, Tori Spelling juca rolul simpaticei Donna in celebrul serial „Beverly Hills 90210”. Anii au trecut insa peste ea, iar din dorinta de a avea mai mult sex appeal, Tori a apelat la medicul estetician pentru o marire de sani. Din nefericie, procedura nu a fost una intocmai reusita, ceea ce i-a cauzat actritei o depresie.Intr-un final, Tori Spelling l-a dat in judecata pe medicul care a operat-o. Nu s-a invatat insa minte, iar de-a lungul anilor, si-a facut mai multe operatii estetice.

 

 

 

Meg Ryan

Considerata candva una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, Meg Ryan a cedat sub presiunea dorintei de a ramane mereu tanara. Actrita si-a marit buzele, insa interventia a facut-o sa arate extrem de rau. Nu s-a oprit aici, iar mai tarziu si-a pus implanturi in obraji. Meg Ryan avea potential pentru a imbatrani frumos, dar dorinta ei obsesiva de a-si pastra tineretea i-a distrus chipul.

 

 

 

Jennifer Gray

Operatiile estetice de corectare a nasului sunt ceva la ordinea zilei printre staruri, dar asta nu inseamna ca sunt neaparat ceva bun. Jennifer Gray a cunoscut succesul gratie filmului „Dirty Dancing”, in care a jucat alaturi de celebrul Patrick Swayze. Pe langa talentul ei actoricesc, la cresterea popularitatii lui Jennifer a contribuit si imaginea ei, definita de nasul inconfundabil. Din pacate insa, actrita a visat la un nas perfect si a apelat la medicul estetician pentru a-l obtine. Si cu toate ca operatia nu a fost una nereusita, Jennifer Gray a intrat intr-un con de umbra dupa ce a renuntat la singurul lucru ce o diferentia de marea de actrite frumoase de la Hollywood.

„Am intrat in sala de operatii o celebritate si am iesit o anonima. Intotdeauna voi fi acea actrita candva faimoasa, dar pe care nimeni nu o mai recunoaste acum.. din cauza operatiei la nas”, a recunoscut chiar ea cu tristete in glas.

 

 

 

Tara Reid

Va ramane mereu un mister de ce femeile frumoase simt nevoia permanenta de a schimba ceva la fizicul lor. Dupa ce si-a pus implanturi cu silicon si si-a facut lipoabsorbtie, Tara Reid a fost nevoita sa se supuna unor operatii estetice de reconstructie pentru a corecta greselile primelor interventii.

 

 

 

Donatella Versace

Inca din anii ’90, Donatella Versace s-a supus multor interventii chirurgicale ce practic i-au distrus chipul.

 

 

 

 

Mickey Rourke

Mickey Rourke nu face un secret din faptul ca a suferit numeroase operatii estetice, asta chiar daca acestea nu au facut altceva decat sa-l urateasca intr-un mod vizibil.

 

 

 

Melanie Griffith

De-a lungul ultimilor ani, chipul lui Melanie Griffith a suferit modificari vizibile, care nu-i fac deloc cinste celei care candva era una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood. Motivul? Numeroasele operatii estetice facute din dorinta de a pacali timpul.

 

 

 

 

agentiadepresamondena.com