Irina Rimes a avut un debut de succes in Romania cu piesa "Visele" care a strans milioane de vizualizari pe Youtube, iar dupa ce a compus pentru Antonia, Inna sau Alina Eremia, acum a prezentat o piesa care este doar a ei: "Ce s-a intamplat cu noi". Muzica si versuri sunt semnate chiar de moldoveanca.

 

Aceasta si-a prezentat videoclipul pe Facebook si emotionata a adaugat: "Ce s-a intamplat cu noi? N-a durat mult, v-am promis ca o sa o lansez repede. Proaspat scoasa de la productie, dar cumva veche in inima mea. Piesa asta o simt de parca as fi scris-o acum 10 ani, atat de draga imi este. Va iubesc si v-o daruiesc. Share & Enjoy".

 

 

”Ce s-a intamplat cu noi” este din aceeasi poveste cu piesa ”Visele”, fiind compusa in prima sesiune dupa trilogia #IubiriSecrete. Initial am scris piesa pentru altcineva, dar atunci cand am terminat, mi-am dat seama ca trebuie sa ramana a mea, ca este mult prea personala”, a povestit intr-un interviu Irina. In 17 ore de la lansare piesa a strans peste 300 mii de vizualizari pe Youtube. Vezi mai jos cel mai nou videoclip si spune-ne daca iti place:

 

 

Sursa video: Youtube.com

Sursa foto: Facebook.com/IrinaRimes

Perfecte