Intre timp, popularitatea ei a crescut enorm si aparent acum o deranjeaza comparatie cu vedeta americana. Rusoaica a ajuns la un numar impresionant de 5 milioane de followeri pe Instagram.

 

 

 

In varsta de 22 de ani, Anastasia Kvitko este constienta de atuurile sale fizice si spune ca arata mai bine decat Kim Kardashian. Rusoaica traieste in prezent in Miami, acolo unde profita de vremea mereu calda pentru a-si face o multime de selfie-uri in bikini. Anastasia sustine ca formele ei sunt suta la suta naturale si ca arata atat de bine pentru ca petrece mult timp in sala de fitness.

 

 

 


"Imi place de Kim Kardashian, insa nu imi place sa fiu comparata cu ea. Cred ca e sub mine. Trupul meu e atletic, picioarele mele sunt tonifiate, posteriorul meu este cel mai frumos din lume si nu mi-am facut nimic la fata", a spus aceasta, insinuand ca formele lui Kim nu ar fi naturale.

 

 

 

"Popularitatea mea creste intr-un ritm ultra rapid si cred ca in curand voi fi chiar mai faimoasa decat Kim", spune fara lipsa de modestie rusoaica. Anastasia sustine ca nu ii plac femeile cu siluete suple,  vedetele ei preferate fiind Beyonce, Kim Kardashian si Nicki Minaj.

 


 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com

Perfecte.ro