Travestitul a facut spectacol pe strazile orasului si nu avea cum sa treaca neobservat. Localnicilor nu le-a venit sa creada cand au vazut travestitul cum se plimba printre ei. Numele ”ei” este Ioana, si este din Focsani.

 

Oamenii s-au amuzat teribil, dupa ce l-au vazut pe tanarul cu barba si apucaturi femeiesti cum defileaza.  Se pare ca tanarul a fost inspirat de castigatorul Eurovisionului 2014, Conchita Wurst.

 

Travestitul a facut senzatie cu prezenta sa, iar oamenilor nu le-a venit sa creada ca au in fata ochilor o femeie cu barba. Ioana nu canta, dar are barba aranjata in acelasi fel, iar mersul sau, ondulat din solduri, a facut trecatorii sa se amuze copios.

 

 

 

Datorita barbii atent aranjate, Ioana a fost imediat asociata cu Conchita Wurst, cantareata austriaca. Pe numele real thomas „tom” Neuwirth, Conchita Wurst este un transsexual din Austria, in varsta de 28 de ani, care s-a remarcat nu numai prin costumarea in femeie si machiajul perfect, ci mai ales prin imbinarea accesoriilor feminine cu o barba.

 

 

Conchita este cel de-al doilea transsexual care castiga trofeul Eurovision. in 1998. Dana International, o cantareata pop-transsexual din Israel, a fost primul ”curajos” care a urcat pe scena Eurovision. 

 

 

Sursa video: Youtube.com, Sursa foto: Google.com

Click.ro