Recent, Carla’s Dreams, in colaborare cu Delia au revenit cu o noua productie muzicala, ei au lansat un nou videoclip la piesa “Inima”. Doar la cateva ore dupa aparitie, videoclipul a adunat peste zeci de mii de vizualizari:

 

 

 

 

Povestea in alb-negru a fost filmata si regizata de Roman Burlaca, cu care colaboreaza de fiecare data. Invitat la emisiunea Sounds Goood, de la PRO TV,  prezentatoarea emisiunii televizate l-a provocat pe tanarul regizor sa vorbeasca despre cele mai interesante si picante detalii de la filmarile celor mai recente videoclipuri. Despre videoclipul piesei “Inima”, el a declarat urmatoarele: “Nu stiu cum l-au inteles oamenii, dar de fapt videoclipul este dialogul dintre ratiune si inima. Delia este inima, iar casa aia este corpul. Ea este cea care indura toata suferinta creata de ratiune!”. Urmareste mai jos videoul integral:

 

 

 

 

Filmarile cu mult indragita Delia au fost cele mai usoare pentru echipa BR Films, Roman a dezvaluit ca interpreta este o personalitate foarte expresiva, artistica si plastica : “Nu cred ca am avut o colaborare cu un artist mai expresiv. Delia, probabil, este Nr.1!”:

 

 

 

 

Weekendul trecut, Voltaj si Andra au lansat unul dintre cele mai emotionante videoclipuri pentru piesa “Nu doar de ziua mea”:

 

 

 

 

Produsul vizual a fost regizat de Roman Burlaca. Pentru emisiunea Sounds Goood, tanarul a facut cateva dezvaluiri interesante: “A doua zi avea un milion de vizualizari si era Nr.1 in trending in Romania, lucru la care nu s-a asteptat nimeni. Scenariul era riscant. Un scenariu care te ducea intr-o zona depresiva.”:

 

 

 

 

Regizorul a recunoscut ca: “Andra intra in top trei artisti care m-au marcat. Unde este clasa, ea se vede din start!”:

 

 

 

 

Cele mai noi productii muzicale ale lui Carla’s Dreams “Formula Apei” si “Animal de prada” au facut furori in randul fanilor:

 

 

 

 

 

Roman Burlaca a marturisit ca au filmat aceste doua videoclipuri in aceeasi zi, in acelasi anturaj: “Faptul ca s-a folosit aceeasi cusca nu este o lipsa de creativitate. Asta a fost concept!”. El a mai povestit ca Vita Mirzac a fost recomandata de catre Mircea Palamari pentru a se filma in al doilea videoclip, “Animal de prada”, semnat de cei de la Carla’s Dreams. Vezi mai jos videoul integral cu afirmatiile acestuia:

 

 

 

 

Roman a afirmat ca Mircea a dat tot ce este mai bun pentru filmarile materialului vizual "Animal de prada" : “I-am spus, Mircea, la trei grade nu poti sa te misti altfel. Ori te misti, ori ingheti!”. El a mai povestit despre numarul scazut de oameni cu potential de la noi, capabili sa fie actori in videoclipurile filmate si a argumentat de ce dansatorii sunt favorizati:

 

 

 

 

Putini oameni cunosc faptul ca Piata Centrala de la Chisinau a fost transformata timp de o noapte in Chinatown. Cei de la Diamante FMM au lansat un videoclip la piesa “King Kong”, despre ce este vorba vezi in videoul de mai jos:

 

 

 

 

Roman Burlaca a fost cel care a regizat acest videoclip, el a povestit cum a reusit sa transforme cel mai controversat  loc din Chisinau intr-un cartier dubios, cum ar fi Chinatown: “Am facut scenariul pe platoul de filmare. China in Moldova? Unde? La Piata Centrala! Nu cred ca gaseam alt loc!”. El a mai vorbit despre echipa sa si despre profesionalismul fiecaruia dintre membri:

 

 

 

 

Sursa video: Facebook / Sounds Goood; Youtube.com

Sursa foto: Google.com

Perfecte