Cristina Bolboceanu a declarat pentru site-ul perfecte.md ca Vasile poate sa-si vada copiii oricand, in timp ce acesta sustine contrariul. Ultima data interpretul si-a vizitat familia in luna februarie.

 

 

 

Reporterul O Seara Perfecta a reusit sa discute cu Elena Ciobanu, cea care pana in primavara a fost bona lui Dominic si Damian, la Istanbul: "Pe mine ma suna zilnic insa eu aveam restrictii sa nu-i dau voie sa vorbeasca cu copii fara voia ei. Damian intreba de tata, voia sa vorbeasca cu el, ea insa ii spunea ca de unde sa ti-l iau eu pe taica-tu.” 
 

Vasile i-a vazut ultima data in luna februarie. Atata timp cat s-a aflat la Istanbul, relatia dintre cei doi inca soti a fost tensionata, spune bona: “El parca era aici un strain, manca de fiecare data singur, cu copiii mergea la plimbare, insa cu Cristina se certau mereu.” 

 

 

 

Tot bona sustine ca ea avea mereu grija de copii, uneori chiar si noaptea: “Dimineata eu ma trezeam si ii hraneam, ii imbracam, ii spalam pe dinti. Cristina avea grija doar de ea, apoi ii lua si mergeau la gradinita. Seara venea, il adormea pe cel mic si iar pleca, nici macar nu-mi spunea, se trezea Damian intreba de mama, Cristina nu era si se trezea si Dominic.”  

Ambii parinti au grija ca cei doi micuti sa nu duca lipsa de nimic. Atat Cristina, cat si Vasile, le cumpara sute de jucarii si hainute: “Cristina are grija sa le cumpere de toate, jucarii si hainute. Vasea le trimitea pachete mari de 20 de kg cu jucarii scumpe, pe numele meu. Dupa ce Cristina s-a mai domolit, ii trimitea ei.”


 

 

Vezi mai jos reportajul realizat de O Seara Perfecta:

 

 

 

 

Amintim ca Vasile Macovei si Cristina Bolboceanu s-au casatorit in luna aprilie 2015. Cantaretul a declarat pentru perfecte.md ca, desi in acte inca sunt casatoriti, relatia dintre el si sotia sa s-a racit. Ea sta la Istanbul, impreuna cu cei doi fii ai lor, Damian si Dominic. El a revenit la Chisinau, unde s-a concentrat pe cariera sa muzicala. Acum, Vasile este nemultumit ca nu-si poate vedea baietii: "Nu sar cu acuzatii impotriva ei, insa din momentul in care ne-am separat, eu nu mai am acces la cei doi copii ai mei, la care tin extrem de mult. Nu ma mai intereseaza viata ei personala, din moment ce nu mai suntem impreuna, insa imi fac mereu griji pentru copii, pe care vreau sa-i vad cum cresc, sa le fiu alaturi in cele mai frumoase momente, sau atunci cand au nevoie de mine."

 


 

Sursa foto: Instagram.com/VasileMacovei, Facebook.com/CristinaBolboceanu

Perfecte