Georgina Rodríguez, iubita in varsta de doar 23 de ani a lui Cristiano Ronaldo, a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu chipul fetitei ei, care se pare ca i-a mostenit trasaturile. Micuta, care va purta numele Alana Martina, a reusit sa ii cucereasca pe internauti cu zambetul ei. 

 

Spre deosebire de alte cupluri care decid sa vanda primele imaginii cu copiii lor, Cristiano si Georgina au expus-o pe Alana in mediul online inca de cand s-a nascut. 

 

 

 

 

 

Aceasta este prima iubita a fotbalistului care ii daruieste un copil, in ciuda faptului ca mai are doi baieti si o fata. Fotbalistul are un baiat in varsta de 7 ani si se zvoneste ca ar fi platit-o pe cea care l-a adus pe lume cu 10 milioane de lire pentru a renunta la custodie, iar in vara anului trecut a devenit tata de gemeni. De aceasta data, Cristiano a apelat la serviciile unei mame surogat din America. Aceasta a nascut doi gemeni, pe Eva si Mateo.

 

 

  

 

In ceea ce priveste relatia lui Cristiano cu Georgina, se pare ca fotbalistul a cerut-o deja de nevasta cu un inel cu diamant in valoare de 232.000 de lire, iar nunta va avea loc in vara acestui an, dupa terminarea Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia.


    

 

Sursa foto: instagram.com/cristiano

Perfecte.ro