Aproximativ o saptamana in urma, s-a aflat ca Andrei Malahov, paraseste emisiunea "Pusti Govoryat", dupa 12 ani de activitate in calitate de prezentator.  

Circula zvonuri, despre motivele plecarii neasteptate a acestuia, care alimenteaza si mai mult curiozitatea fanilor. Potrivit unei persoane apropiate vedetei, prezentatorul se retrage din cauza unui conflict iscat in interiorul emisiunii.

  

Alte surse afirma ca motivul de fapt ar fi, faptul ca vedeta isi doreste sa iasa in concediu de maternitate, dat fiind faptul ca sotia sa, Natalia Shkuleva este insarcinata, iar prezentatorul in varsta de 45 de ani, devenind tata pentru intaia oara, doreste sa fie prezent in fiecare clipa, alaturi de ea si viitorul copil.

 


 

Insusi Andrei Malahov, nu a confirmat sau infirmat zvonurile si nici nu a venit cu un anunt oficial. Totusi, pe contul sa de Instagram, acesta distribuie filmulete, realizate de internauti in sustinerea prezentatorului. Cel mai recent fiind si un video prin care Malahov il felicita pe rapperul Timati cu ziua lui de nastere.

 

 

Zilele trecute au avut loc filmarile primei emisiuni, fara vedeta, iar noul prezentator este jurnalistul, Dmitrii Borisov, subiectul emisiunii fiind... Andrei Malahov. 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte