A aparut de 14 ori numai pe coperta revistei cu iepurasi, „Playboy”, dar a fost si protagonista a zeci de sedinte foto incendiare, prezentari de moda, sa nu mai vorbim de aparitia sa in celebrul film „Baywatch” din 1989, care a ramas in memoria colectiva si care a insemnat debutul Pamelei in lumea cinematografiei.

 

 

 

 

 

De atunci a ramas un etalon al femeii senzuale, blonda sexy si indrazneata care pune imaginatia barbatilor pe jar si inca mai este demna de acest titlu, chiar si dupa mai bine de 25 de ani de la aparitia sa pe micile ecrane. Pamela Anderson a uimit pe toata lumea cu outfitul ales pentru un eveniment din Londra. Marti seara, blonda a imbracat o rochie foarte mulata si decoltata din latex, si-a pus o pelerina neagra si o masca impresionanta si asa a aparut la evenimentul de lansare a colectiei sale exclusiviste de lenjerie intima de lux, Coco De Mer, la un club din Londra.

 

 

 

 

Bineinteles ca a fost in centrul atentiei prin simpla ei prezenta, sa nu mai vorbit de outfitul excentric, mai degraba potrivit pentru o seara de Halloween, care a atras atentia tuturor. Pamela a fost o Catwoman moderna si senzuala, caci rochia neagra i-a venit ca turnata, iar pantofii cu toc inalt au fost meniti sa-i sublinieze picioarele frumoase. Este una dintre femeile care se mai pot mandri cu o silueta de vis chiar si dupa 50 de ani, mai mult de atat, ea este promotoarea propriei colectii de lenjerie intima, fiind model pentru piesele sexy din dantela si materiale rafinate pe care le scoate la vanzare.

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

OkMagazine