Tragedia s-a produs la sfarsiul anului trecut, cand tanara se afla in vacanta la niste prieteni din Australia. Suzel a povestit pentru Viralthread ca era intr-o excursie cu cortul alaturi de prietenii sai si de cainele pitbull al unuia dintre ei. Dupa o zi in care au interactionat si s-au jucat cu animalul, tinerii l-au adapostit pe timpul noptii intr-o masina.

 

 

 

 

"Aveam nevoie de ceva din masina, iar cand am deschis usa mi-a sarit direct in fata. Nu am facut nimic sa il provoc. Am simtit cum nasul mi s-a desprins de pe fata cand m-a muscat", a marturisit tanara pentru Viralthread.

 

 

 

 

Tanara a fost transportata de urgenta la spital, iar doctorii au facut tot posibilul pentru a-i salva chipul, insa a ramas cu cicatrici permanente. La jumatate de an de la teribilul incident Suzel a gasit curajul de a-si continua cariera, in ciuda depresiei puternice in care a cazut.

 

 

 

 

Cu ajutorul produselor de machiaj si a programelor de editat fotografii aceasta reuseste sa faca in continuare modelling si este un adevarat exemplu pentru tinerele aflate la inceput de drum.

 

 

 


Sursa foto: instagram.com/suzelmackintosh

protv.ro