Daca sunteti fanii serialului ”Orange is the new black”, atunci vestea va va bucura. Una dintre actritele din acest serial si anume, Samira Wiley, s-a casatorit chiar cu scenarista, o femeie nume Lauren Morelli.

 

 

Ceremonia lor a fost plina de culoare, iar cele doua au purtat rochii de mireasa. Samira Wiley, cea care i-a dat viata personajului Poussey Washington, este cea care s-a casatorit cu scenarista sitcomului. Nunta lor a avut loc in Palm Springs, California, si a fost organizata de Mrtha Stewart Weddings.

 

 

Uniunea lor a fost oficializata chiar de parintii Samirei in fata a zeci de invitati. Cele doua femei au purtat creatii semnate de Christian Siriano, Samira (29) alegand o rochie de mireasa clasica, in timp ce aleasa inimii sale a imbracat o salopeta alba cu o capa lunga. La scurt timp de la eveniment, cele doua au postat cateva cadre si pe retelele de socializare, spre incantarea fanilor internauti. Samira si Lauren Morelli s-au logodit pe 4 octombrie 2016. Nunta lor a avut loc pe 25 martie 2017. 

 

 

Okmagazine.ro