Yesim Ceren Bozoglu s-a nascut in 1974 la Ankara si a absolvit facultatea de actorie din cadrul Universitatii Dokuz Eylül. In cei aproape 25 de ani de cariera a jucat in filme, seriale TV si piese de teatru, a regizat, a dublat voci si a predat actorie, declarandu-se indragostita de toate fatetele meseriei sale. A fost casatorita, intre 2007 si 2010, cu actorul Sinan Çalışkanoğlu.

 

 

In 2014, Bozoglu  s-a alaturat distributiei serialului "O hayat benim" / "Bahar: viata furata", interpretand rolul lui Nuran, pentru care a trebuit sa isi schimbe radical aspectul. In urma unei diete drastice de ingrasare, Bozoglu  a luat in greutate 30 de kilograme pentru rol.

 

Optimista din fire, Yesim a preferat sa vada partea plina a paharului: a putut sa manance orice poftea, la orice ora!Yesim Ceren Bozoglu a mai dezvaluit ca aliatul ei impotriva grasimii a fost ceaiul de coada calului pe care il considera extraodinar in curele de slabit pentru ca arde grasimea foarte repede. In plus, a mers la sala de patru ori pe saptamana si a urmat o dieta slaba in calorii.

 

realitatea.net