Modelul Anastasia Iacub a fost invitata aseara in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, de la PRO TV, unde a povestit curiozitati din viata sa personala si profesionala. La un moment dat, Anisoara Loghin i-a cerut tinerei sa ofere cateva sfaturi de viata pentru verisoara ei, Nadia. Printre aceste sugestii insa nu s-a regasit una, anume sa urmeze o cariera de model. Aici, Anastasia a dezvaluit ca nu ii mai place lumea modei, deoarece nu se castiga bani din asta. Acum, ea are un serviciu si merge si la facultate: "M-am plictisit de modelling. Acum muncesc, sunt consultanta. Ziua imi trece cu folos. Asa ma simt cu picioarele pe pamant. Ma mandresc cu mine, sunt muncitoare". Mai multe detalii despre schimbarile care au intervenit de curand in viata modelului, vezi in videoul de mai jos:

 

 

 

 

Anastasia Iacub a obtinut in anul 2015 titlul de "Miss Moldova", datorita caruia a ajuns la un anumit succes in lumea modellingului de la noi.

 

 

 

A fost protagonista mai multor sedinte foto interesante, a defilat pe podiumuri de nenumarate ori si s-a filmat in videoclipurile artistilor atat autohtoni, cat si de peste hotare.


 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com / Anastasia Iacub

Sursa video: Youtube.com

Perfecte