Kylie Jenner s-a laudat pe retelele de socializare cu livingul ei si, la scurt timp, in presa de peste Ocean au aparut informatii despre obiectele innedite de decor pe care tanara vedeta le-a achizitionat. Preturile lor sunt exorbitante!

 

 

Avand o asemenea avere, vedeta nu se uita la bani atunci cand isi cumpara piese de decor pentru casa pe care a cumparat-o cand avea doar 17 ani si pentru care a platit 2,7 milioane de dolari. Prin urmare, intr-un clip pe care vedeta l-a postat pe contul ei de Snapchat, fanii au putut admira o masa aurie care da senzatia ca se topeste, produsa de brandul chinez Zhipengtan si care costa 25.000$, dar si un tablou semnat de artistul haitian-american Jean-Michel Basquiat, care a murit in 1988. Tabloul ales de Kylie, care pare sa fi fost realizat de un copil de 5 ani, a fost pictat in 1983 si a fost evaluat la peste 70.000$.

 

 

Kylie, care a devenit mama la inceputul lunii februarie, a fost aspru criticata de fani pentru ca nu si-a decorat casa in asa fel incat fetita ei sa nu fie expusa pericolelor. Tot in living, tanara mamica are un semineu deschis, dar si o masuta joasa, de cafea, realizata din sticla.


 

Sursa foto: google.com

Perfecte