De curand insa, cei doi au soti au revenit la sentimente mai bune, iar prietenii cuplului au dezvaluit ca a amant divortul.

Actrita l-a acuzat pe sotul ei de violenta si de dependenta de alcool la acea vreme. De atunci, atat Brad, cat si Angelina au vorbit despre ei in interviuri separate pentru reviste celebre si au marturisit cat de dureroasa a fost despartirea. Acum, se pare ca divortul se amana.

 “Divortul este oprit. Ei nu au mai facut nimic pentru a avansa procedurile de cateva luni si nimeni nu crede ca se va mai intampla asta vreodata”, a spus un apropiat pentru o publicatie.

 

 Se pare ca aceasta decizie vine in urma interviului lui Brad pentru revista GQ din luna mai in care a discutat deschis despre problema sa cu alcoolul si prin care si-a asumat vina relatiei. Un prieten al actritei a mai spus ca ea ia in considerare o impacare cu Brad “daca arata ca este dispus sa isi ia angajamentul unei familii” si, potrivit aceleiasi surse, Brad “trebuie sa incerce sa o recucereasca”. “Toata lumea crede ca se vor impaca. Nu ar fi nicio surpriza daca vor anunta ca incearca sa isi reconstruiasca casnicia”, a mai marturisit sursa, noteaza cancan.ro.

ele.ro