Aseara sarbatoarea a culminat cu cele mai tari petreceri, iar vedetele noastre nu au avut cum absenta de la ele. Vezi cat de originale si inspirate au fost starurile noastre in alegerea costumurilor pentru Halloween in cele ce urmeaza.

 1. Nata Albot si Andrei Bolocan nu scapa nicio ocazie sa petreaca timpul impreuna cu copiii lor. Acestia valorifica la maxim timpul petrecut impreuna, iar Halloween-ul le-a dat inca un prilej frumos de a o face.

 

 

 

 

 

 

 2. Serghei Ialovitski, solistul trupei SunStroke Project, a petrecut seara Halloween-ului alaturi de sotia lui si prietenii acestora. Ei au ales sa se cufunde in universul lui Harry Potter si par sa fi savurat din plin momentul.

 

 

 3. Modelul Alexandrina Turcan a considerat Halloween-ul ocazie buna pentru experimente de look. Frumoasa blonda s-a transformat pentru o seara intr-o fatala bruneta, care pare sa fie foarte greu de imblanzit.

 

 

 

 

 4. Prezentatoarea Silvia Petrov si-a realizat, gratie Halloween-ului, visul sau de-o viata. Tanara s-a transformat intr-o negresa. Trebuie sa remarcam, chiar si cu asa schimbare radicala de look, Silvia arata exceptional.

 

 

 

 

 5. Modelul Anastasia Fotachi nu a mers prea departe dupa inspiratie si a ales unul dintre costumele canonice pentru Halloween- doctorita sexy. Punem pariu ca multi barbati si-au dorit imediat sa prinda vreo raceala.

 

 

 6. Cleopatra Stratan nu mai e demult copila cuminte cu care ne-am obisnuit, cel putin in seara de Halloween.  Tanara a ales cu aceasta ocazie sa abordeze o tinuta de regina, optand pentru o rochie lunga si neagra, la care a accesorizat si o atitudine regala.

 

 

 

 

 7. Preferata tuturor adolescentilor, Iuliana Beregoi a ales sa puna accent pe make-up, pentru tinuta sa de Halloween. Tanara a decis sa nu mearga in extreme, machiajul ei fiind infricosator de dragut.

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com

Perfecte