Artista a tinut totul secret pana dupa interventia chirurgicala, cand a explicat si motivele pentru care s-a lasat pe mana esteticianului.

 

 

 

Cantareata a decis sa-si faca o rinoplastie pentru a corecta probleme mai vechi cu respiratia, dar si pentru a-si subtia putin nasul. 

 

 

 

 

In cadrul unei emisiuni de televiziune, Nicoleta Nuca a facut primele declaratii despre interventia chirurgicala pe care a suferit-o. „Sunt foarte incantata de rezultat. Nu sunt genul de om care isi arata emotiile, dar m-am uitat in oglinda, am zambit si asta pentru ca am vazut ceea ce imi doream. Asta conteaza cel mai mult, sa fiu eu multumita. Astept sa treaca vanataile, pentru ca inca mai am niste urme.


 

 

Am voie deja sa ies, sa fac toate lucrurile in afara de sala. Din cauza vanatailor trebuie sa apelez la un strat sanatos de machiaj”, a declarat Nicoleta Nuca, potrivit libertatea.ro.

 

 

 

"Ma simt mult mai bine acum si ma bucur pentru rezultatul obtinut, nasul meu arata exact asa cum mi-am dorit", a scris Nicoleta pe pagina ei de Facebook.

 

 

 

Fanii cantaretei au apreciat noua infatisare, dar au si avertizat-o pe artista: "Daca interventia a fost pentru rezolvarea unei probleme de sanatate, atunci te felicit. Nu as vrea sa-ti strici insa frumusetea pe interventii estetice", e unul dintre mesajele primite de Nicoleta.

 

 

 

 

cancan.ro