Victor Suiu este foarte mandru de originile sale moldovenesti. Tanarul a participat la unul dintre cele mai mari concursuri de frumusete si masculinitate pentru barbati, "MAN OF THE WORLD 2017". Acesta s-a petrecut in Fillipine, iar moldoveanul a dat tot ce a avut mai bun pentru a se prezenta la nivelul asteptarilor fanilor sai. 

 

 

Astfel modelul a reusit sa impresioneze cu aspectul sau fizic, criticii si fanii concursului, din intreaga lume, alaturi de jurati. Victor Suiu a intrat in topul castigatorilor si a ocupat locul 5. 

 

 

Solicitat de Perfecte.md, Victor ne-a povestit cum a fost concursul: "Ma simt obosit, de parca am facut armata. Aveam un regim strict si dormeam cate 2-3 ore pe noapte."


"Era foarte strict, cu multe reguli, care uneori erau destul de greu de respectat. Astfel desi am luat titlul de cel mai "Sexy body" si primul la "Masculinity", nu am reusit sa iau si titlul de "Responsbility" ceea ce m-ar fi clasat intr-un loc de frunte. Totusi sunt mandru de felul in care mi-am prezentat tara." 


Perfecte: Cu ce impresii ai ramas dupa acest concurs?

Victor: A fost foarte fain. Am cunoscut oameni noi si am legat prietenii. Pe langa munca depusa ne si distram enorm. Eram mereu intampinati frumos, cu dansuri, show-uri si mancare specifica locului. 

 

Perfecte: Ai in plan sa participi si la alte concursuri de asemenea anvergura?

Victor: "Am primit mai multe oferte si poate in viitor voi accepta cateva, dar trebuie sa si muncesc. Daca voi sta doar prin concursuri, cine va lucra?


Vezi mai multe poze cu Victor, in galeria foto de mai jos:

  

Sursa foto: Google.com

Perfecte