Diferenta de varsta dintre Delia si Oana este de 9 ani, amanunt care a cantarit destul de mult in copilarie. Nu insa si acum, cand cele doua muncesc impreuna si au devenit de nedespartit.

 

 

“Delia ma chinuia foarte mult cand eram mica si asa se si distra. Fugea de mine prin fata blocului se ascundea. Ea voia sa stea cu prietenii ei, cu baieti, iar eu eram prea mica. Si, mai facea ceva: ma baga in masina de spalat. Intotdeauna ne-am inteles, dar eu fiind copil si ea adolescenta am inceput sa ne intelegem cand am inceput eu sa cresc. Astazi, nu pot sa spun ca exista neintelegeri serioase intre noi. Sunt chestiute mici, cum ar fi ca ea mereu reactioneaza urat daca ii spun ca nu imi place cum s-a imbracat. Trebuie sa ii spun asa cu o manusa mare si sa ii zic foarte frumos. Nu ii place sa fie criticata si atunci cand o fac, pentru ca sunt sora ei si o iubesc si imi place sa ii zic daca iese prost imbracata din casa, aleg sa o fac pe ocolite”, a spus Oana Matache in emisiunea Andreei Esca.

 

 

Spre fericirea parintilor, astazi, cele doua surori lucreaza impreuna, se sprijina si se ajuta reciproc, iar Delia viseaza ca intr-o zi, Oana sa cante singura si sa isi faca un nume. “Sora mea canta cu mine, e in backing. Ii place, a facut tot muzica, am facut acelasi liceu de muzica si usor, usor trebuie sa o detasez de mine si sa isi gaseasca drumul. Dar ea spune ca poarta povara asta a numelui meu si zice ca este greu”, a spus Delia.

 

 

Referitor la perioada copilariei, Delia a dezvaluit ca daca ar fi sa le reproseze ceva parintilor sai ar fi faptul ca nu ii spuneau “Te iubesc” cand ea era mica. “Parintii mei s-au despartit, dar locuiau impreuna. Am fost apropiata de amandoi, dar eu cred ca regimul in care ei au fost crescuti, toti parintii din acea perioada, i-a facut sa fie mai stricti. In perioada aia nu spuneai copilului te iubesc. Nu spuneau niste lucruri care in ziua de azi sunt normale, firesti. Nu spuneau ca sa nu se invete copilul cu bine...”, a spus Delia.


Perfecte