Este radioasa, s-a mentinut intr-o forma buna si are langa ea un sot tanar, putred de bogat, discret si care o iubeste nespus de mult. De la anuntarea nuntii celor doi de la sfarsitul lunii mai 2017, cuplul a aparut destul de rar pe la evenimente, de cele mai multe ori Miranda fiind fotografiata singura, fara sotul sau, afaceristul Evan Spiegel (27). Ba mai mult, acelasi lucru s-a intamplat si de cand a ramas gravida cu primul copil al inventatorului Snapchat, al doilea copil al lui Kerr.

 

 

 

 

 

In nenumarate randuri Miranda a fost surprinsa imbracata foarte sexy, etalandu-si burtica de gravida, dar fara partenerul ei de viata, desigur, un barbat foarte preocupat de afaceri si nu de aparitiile pe covorul rosu. Totusi, aseara, la petrecerea Louis Vuitton care a avut loc in Los Angeles, cei doi au venit impreuna, spre surprinderea tuturor. Au fost cu zambetul pe buze, iar Evan i-a mangaiat toata seara burtica frumoasei sale sotii, o burtica proeminenta care s-a vazut perfect pe sub rochia neagra, foarte mulata.

 

 

In curand, Miranda va deveni mama pentru a doua oara. Modelul mai are un baiat in varsta de 7 ani, Flynn, copil rezultat din casatoria anterioara cu Orlando Bloom.

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte