Este vorba despre Laura Vargalui, care spune despre Mihaela ca nu arata bine deloc si ca nu este un exemplu demn de urmat. Cuvintele stilistei sunt destul de dure.


 

 „Tocmai am auzit la radio o ştire cum Mihaela Rădulescu, super eroina acestei ţări, operată toată, life in plastic is fantastic, deşi mama pământ nu poate să ducă plasticul, cum a apăsat ea butonul de aur şi a salvat-o pe fetiţa fără mâini, dar ea n-are pic de milă pentru mama pământ care i-a dat ei totul, frate. Şi apasă ea butonul să fie eroina, life is plastic, aplauze. Muriţi acum mai bine, toţi! NU mai pot cu ei, frate. Auzi ştire, ia uite ce a făcut Răduleasca, care ceartă femeile care nu merg la sală. Du-te, bă, tu la sală şi lasă-ne în pace!”
, spunea Vărgălui într-un video postat pe contul ei de socializare.


 

 

 „Ferească Dumnezeu şi Maica Precista, fugi d'aici că sperii copiii! Nu, acu' serios, tu încă te mai minţi că arăţi bine? Din banii cu care te-ai mutilat hrăneai toate orfelinatele din România. Nu că arăţi bine, eşti oribilă, dezgustătoare! Cred că tu eşti motivul pentru care s-a inventat balena albastră, violezi copiii cu chipul tău. Le intri cu japca în casă şi îi laşi fără speranţă în viitor. Ai omorât inocenţa şi ai făcut virtute din a te vinde ca ultima c...ă!” , a scris stilista pe contul ei de socializare.


 

 

 

ele.ro