Acestia i-au transmis mesaje dure divei de la Monaco.

 

"De ce Mihaela Radulescu e atat de nesimtita cu Andreea Marin? Sa o opreasca cineva, e foarte deranjant. Nu as vrea sa imi spun parerea personala despre ea pentru ca e total nefavorabila. Nu ma refer la aspectul inspaimantator rezultat al bisturiului, ci la caracterul tupeist si meschin al femeii. 

 

Eu nu pot sa cred ca datorita acestor "calitati" se imbunatateste ratingul emisiunii. Raduleasca nu are pic de talie.    soldurile strambe... Burta... Maine iar pune pe net poze photoshopate in care isi subtiaza mijlocul si ne povesteste ce sportiva e ea, iar se lauda singura ce bine arata./ Nu am cunoscut o femeie mai josnica, fara educatie, fara cultura ca si Mihaela Radulescu. Andreea marin a fost minunata in aceasta seara eleganta o diva,nu mai vb de Mihaela ca fiind diva, este ofemeie usoara, fara clasa fara categorie nu stiu de ce televiziunea o sustine si o promoveaza. 

 

Acest concurs pierde din valoare cu o asa prezentatoare", este unul dintre mmesajele postate pe pagina de Facebook a emisiunii.   "Sper ca se intelege clar ca ar trebui sa schimbati prezentatoarea cat mai repede! Multumesc anticipat pentru colaborare si pentru o rezolvare prioritara. Ca sugestie: faceti-o accidentata la repetitie si eliminati-o cu nespuse regrete...", a mai spus un fan care isi doreste ca Mihaela Radulescu sa fie data afara.

Perfecte