Cu toate ca asteapta cu nerabdare sa faca parte din familie, fosta actrita nu conteneste sa incalce protocolul regal cand apare in public – ofera autografe si vrea sa fie mereu in centrul atentiei, asa ca la nunta sa de pe 19 mai a pregatit o surpriza care va incalca o traditie de sute de ani.

 

 


Meghan Markle pune la cale ceva epic la nunta sa. Viitoarea mireasa intentioneaza sa tina un discurs in cadrul receptiei de dupa ceremonia religioasa, schimband astfel traditia. In mod normal, discursul trebuie sustinut de tatal miresei, de mire si de cavalerul de onoare. Cu toate acestea, Meghan vrea sa-i aduca un omagiu viitorului sau sot, Printul Harry, dar si sa-i multumeasca reginei, intregii familii si prietenilor.

 

 

 

 

Meghan este o sustinatoare a egalitatii de sanse intre femei si barbati, asa ca nu e de mirare ca vrea sa preia fraiele la nunta sa prin intermediul unui discurs pe care ar fi trebuit sa-l sustina chiar tatal sau. „Vrea sa aiba sansa sa-i multumeasca sotului si tuturor celor care au sprijinit-o. Harry crede ca este o idee grozava„, a declarat o sursa pentru Sunday Times.  Harry si Meghan s-au implicat mai mult in planificarea nuntii lor decat cuplurile regale care s-au casatorit anterior. Ei au discutat cu oamenii din start despre respectarea protocolul regal in ceea ce priveste scaunele, invitatiile si lista oaspetilor.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro