De la datini de demult si pana la decoruri avangardiste, nunta lui Meghan si Harry a fost un eveniment de bun gust si rafinament, chiar daca, la unele capitole, cei doi miri au ales sa incalce traditia. Au imbinat traditiile cu noul, protocolul cu avangardismul, iar rezultatul a fost unul fastuos. A fost nunta despre care, cel mai probabil, se va mai vorbi multa vreme. Asta si pentru ca mirii au surprins cu cateva detalii, nemaivazute la alte nunti regale.

 

 

De exemplu, coafura miresei a fost una speciala, pe care nicio alta mireasa din sanul familiei regale britanice n-a mai abordat-o. Se prea bine stie ca atat Regina Elisabeta, cat si Diana si, ulterior, nora sa, Kate Middleton, au purtat in ziua cea mare parul desfacut, liber, pe spate. Meghan, insa, a decis sa rupa aceasta traditie si sa abordeze o coafura care o avantajeaza pe ea, in primul rand. Asa s-a nascut ”messy bun-ul”, adica acel coc neglijent, de care s-a ocupat Serge Normant, hair-dresserul vedetelor de la Hollywood.

 

 

Vorbind despre experienta sa, dar si despre intregul proces de a o coafa pe Ducesa de Sussex in ziua cea mare, Serge a declarat ca totul a fost gandit in detaliu, desi aspectul era unul lejer. ”Este un coc neglijent, asa se numeste. Insa, neglijent intr-o maniera controlata – ne-am asigurat ca nu devine un dezastru decat dupa ore bune”, a declarat Serge, duminica. Cat despre durata operatiunii, Serge spune ca totul s-a desfasurat intre 45 de minute si o ora, el folosind doar cateva produse de ingrijire a parului. ”Stilul ei este lejer, nu artificial. Nu a fost vorba despre reinventare. Ea are un par superb, asa ca mi-a fost foarte usor sa-l coafez. Nu am folosit produse greoaie, sa-i dea vreun look retro. Am vrut sa para lejer, un look natural, de aceea am ales un coc neglijent.”.

 

 

Sursa foto: Google.com

OkMagazine.ro