A cucerit Romania dupa colaborarea cu Alina Eremia, "Doar Noi", dar nu s-a oprit pe lod, dar, de curand, a mai lansat o melodie plina de emotie ce a adunat pe youtube peste 2 milioane de vizualizari. "Vina mea" e o realizare importanta in viata tanarului artist. "Piesa aceasta e emotie. Am trait-o si imi e greu sa vorbesc despre ea", a spus Mark Stam.

 

 

 

 

 

Piesele sale se deosebesc foarte mult de ce este lansat pe piata muzicala si interpretul recunoaste ca pregateste o adevarata surpriza pentru public: "Urmatoarea piesa va fi foarte diferite de ce am lansat pana acum."

 

 

 

 

 

"Nostalgia, emotia aceasta apasatoare care se regaseste in muzica mea predomina si in viata, dar nu ma deranjeaza, asta e starea mea obisnuita, asa ma simt comod. Sunt mai melancolic. Sunt momente cand imi pierd controlul, dar de obicei sunt calm, asa si trebuie, asa te inteleg si ceilalt", a  spus interpretul.

 

 

 

 

Deja de doua luni, Mark s-a stabilit la Bucuresti. "Nu imi convinea sa fac naveta asa de des. Am inteles ca puiul trebuie sa-si paraseasca cuibul. Am inteles ce inseamna lipsa unei femei, a mamei. Asta imi lipseste cel mai mult. Imi place sa gatesc si din punctul acesta de vedere macar stau bine. La Bucuresti e alt tip de viata", a povestit acesta.

 

 

 

 

 

In video ce urmeaza afla in ce relatii se afla Mark cu ceilalti artisti basarabeni stabiliti in Romania, dar si cat de des se intalnesc si se ajuta.

 

 

Sursa foto: Google.com; Facebook.com

Perfecte