Totusi, cea mai recenta aparitie a artistei a reusit sa ne socheze. Marti seara, cantareata Mariah Carey a concertat la Caesar`s Palace, in incheierea rezidentei sale in Las Vegas. Insa, ceea ce se astepta a fi o interpretare de zile mari, s-a dovedit in scurt timp a fi un spectacol de toata jena.

 

 

 

Artista a interpretat, intr-adevar, unele dintre cele mai populare cantece ale sale, insa cei din sala au fost mai mult preocupati de jocul scenic al artistei. Aceasta a dansat lasciv, intr-un body minuscul, deloc flatant pentru silueta ei, si le-a demonstrat tuturor ca show-urile ei reusite au ramas doar o amintire. 

 

 

 

Si pentru a avea o imagine cat mai clara in legatura cu ceea ce s-a intamplat acolo, va invitam sa urmariti cateva cadre surprinse de cei din sala, in timpul concertului sustinut de artista. in imaginile respective, Mariah apare schimband cateva outfituri, unul mai dezastruos decat celalalt, punandu-i in evidenta multele kilograme in plus. 

 

 

 

De asemenea, un lucru socant, intalnit des in ultima vreme, este faptul ca artista continua sa-si promoveze spectacolele cu afise in care silueta ei e fara cusur, desi Mariah a luat in greutate in urma cu trei ani si nu pare sa fie dispusa sa scape de kilogramele in plus sau sa-şi recapete silueta. Rusinos, Mariah! 

 

 

Okmagazine.ro