Acesta este si cazul maestrului Botgros, care a trecut prin momente mai putin frumoase in viata sa. Despre unul dintre acestea renumitul lautar a povestit in cadrul emisiunii Gusturile se discuta.


 

 

Gazda emisiunii, Silvia Petrov, a fost foarte impresionata de ceasul, greu de trecut cu vederea, al maestrului. Acesta purta un accesoriu din aur, pe care il are de ceva vreme.  “Nu va temeti sa fiti pradat si, apropo, ati fost vreodata?” a fost intrebarea Silviei, iar noi am fost foarte surprinsi sa aflam ca nu doar o data a trecut artistul prin astfel de experiente. Totusi, Nicolae Botgros a vorbit de un singur caz, cel care l-a marcat mai mult. “Odata au furat complet tot din casa. Ma refer la haine, tehnica si tot ce au avut mai sfant mi-au furat din casa. Atunci nu aveam alarma, acum insa avem de toate.”


 

 

 

Maestrul isi aminteste urmatoarele:”Eu atunci nu eram acasa, era doar sotia si se afla la piata. Ei o urmareau acolo si transmiteau informatia celor care erau in casa. Am avut multe casete video din turneele din Romania, care au fost extraordinare si erau inregistrate la caseta. Mi le-au luat pe toate, nu le mai am.  Dar, ma rog, se intampla in viata de toate.”


 

 

 

Acum, casa lui Nicolae Botgros este securizata la maxim, si spera, impreuna cu intreaga familie, sa nu mai aiba parte de astfel de experiente. Mai multe detalii, vezi in videoul ce urmeaza:

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte