Madonna isi ingrozeste fanii care o urmaresc pe Instagram cu fotografiile pe care le posteaza. Artista isi face selfie-uri dezbracata si fotografii portret din care reiese ca si-a modificat trasaturile fetei cu ajutorul chirurgiei plastice. Cei care o urmaresc pe retelele de socializare nu au ramas indiferenti la aceste schimbari neplacute prin care trece regina muzicii pop.

 

 

 

 

 

 

”Esti de varsta mea. Ce naiba ti-ai facut la buze? Arata oribil!”, “ Te rog sa nu iti mai maresti buzele . Arata mult mai bine buzele tale natural”, “Oribila imagine! Arati de parca ai fi moarta”, “Saraca, Madonna. Cred ca este in depresie si bea prea mult” si “Sunt trista ca ti-ai distrus fata, regina mea” sunt doar cateva dintre sutele de mesaje negative generate de cea mai recenta fotografie postata de Madonna pe Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe plan profesional, Madonna nu a mai lansat un album de trei ani. Rebel Heart a aparut pe piata in martie 2015, dar la inceputul acestui an a anuntat ca a inceput sa lucreze la albumul cu numarul 14. 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte.ro