De aceasta data insa, William a trebuit sa onoreze serviciul regal participand la o intrunire a Commonwalth-ului, dar se pare ca Printul s-a bucurat de o mica vacanta in Elvetia.

 

Printul William se afla in statiunea de schi din Elvetia in interes de serviciu, dar tabloidele britanice au surprins la acesta o atitudine mai relaxata in compania fotomodelului Sophie Taylor (24 de ani). Cei doi au fost surprinsi luand pranzul impreuna cu alti prieteni, dupa cum precizeaza The Sun.

 

 

Printul s-a „incins” la discutii cu superba blondina, au ras, au batut palma si su udat bine dialogul cu bere si vin. Un schior, care i-a observat, a declarat ca William a schiat pana la un restaurant impreuna cu cativa prieteni, apoi li s-au alaturat si fotomodelul si prietena sa, care venisera special pentru a-l intalni pe print.

 

 

Dupa ce au luat pranzul, William si prietenii sai s-au intalnit din nou cu Sophie la un hotel unde tanara sexy lucreaza. Ziua Commonwealth-ului este considerata o sarbatoare importanta pentru Marea Britanie pentru ca celebreaza legaturile culturale pe care le are cu cele 52 de state membre. La randul lor, Regina, Printul Philip, Printul Charles, Camilla, Harry, Andrew si Edward nu au petrecut atat de bine precum William, ci au luat parte la o ceremonie solemna. 

 

 

 

Sursa video: Youtube.com

Click.ro