Artista s-a hotarat sa schimbe ceva, iar cand o femeie decide ca vrea ceva diferit, aceasta isi schimba coafura! Karizma a evitat sa-si tunda parul de mai bine de 10 ani, ieri insa, a prins la curaj si a renuntat la plete:

 

 

 

"Stiti ce se spune in cazul in care o femeie isi schimba coafura? Pai DA! DA! De mai bine de 10 ani il tot cresteam, fiecare centimentru tuns era bocit, parasit cu drama. Azi m-am trezit. Am decis. Am iesit din casa, dus pe Dariuta la gradi si in maaaare secret am mers la coafor. Cand tare iti doresti ceva Cosmosul te ajuta sa gasesti timp liber, exact atunci, la un stilist super incarcat; sa rezisti la parerea contrara a mamei Violeta, care era la vopsit exact in acest moment. Si sa fii super convinsa in alegere... Nu inteleg doar una, de ce COSMOSUL nu aude ca eu vreau sa slabesc mancand si mai vreau sa ma multiplic ca sa pot lucra si calatori in acelasi timp?!"

 

 

Noua tunsoare o prinde foarte bine pe artista, care apare cu un look fresh si bine conturat! 

 

 

Stiti ce se spune in cazul in care o femeie isi schimba coafura? Apai DA DA❗️De mai bine de 10 ani il tot cresteam, fiecare centimentru tuns era bocit, parasit cu drama. Azi m-am trezit. Am decis. Am iesit din casa, dus pe Dariuta la gradi si in maaaare secret am mers la 💇🏼 Cand tare iti doresti ceva Cosmosul te ajuta 😂 sa gasesti timp liber exact atunci la un stilist super incarcat (@viktor_tvorcheskiy); sa rezisti la parerea contrara a mamei Violeta (@potoracvioleta) care era la vopsit exact in acest moment. Si sa fii super convinsa in alegere... nu inteleg doar una de ce COSMOSUL nu aude ca eu vreau sa slabesc mancand 😂 si mai vreau sa ma multiplic ca sa pot lucra si calatori in acelasi timp 🤭🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

A post shared by Karizma One (@karizma_one) on Apr 24, 2018 at 4:52am PDT

 

Karizma a postat si un filmulet in care micuta Daria isi arata entuziasmul, vazandu-si mamica cu parul scurt. Aceasta a reactionat cu: "WOW!" si este clar ca i-a dat mamei, nota 10!

 

 

 

Asa arata interpreta in cele mai recente fotografii:

 

  

 

Sursa foto: Instagram.com/Karizma_one

Perfecte