Timpul nu trece pentru cea care a fost sotia lui Brad Pitt in 2000. La 48 de primaveri ea are un fizic de invidiat si a demonstrat acest lucru pe covorul rosu al evenimentului in rochia neagra din piele de croiala asimetrica si afisand o pereche de picioare lungi in sandale de acelasi ton.
Rochia in valoare de 5.886 de euro face parte din colectia toamna-iarna 2017—2018 al lui Brandon Maxwell, designerul cunoscut in lumea modei pentru a fi stilistul lui Lady Gaga. Dupa ce a imbracat aceasta creatie saptamana trecuta rochia s-a epuizat in toate magazinele, ceea ce nu ar trebui sa mire pe nimeni, noteaza ziarul spaniol. 

 

 


in pofida zvonurilor care o invinovateau pe Jennifer Aniston de despartirea lui Brad Pitt de Angelina Jolie, adevarul este ca Jen se simte foarte bine in compania sotului sau cu care s-a casatorit in 2015. Ei formeaza un cuplu de invidiat.
A fost o adevarata surpriza cand presa a anuntat ca Jen si Justin s-au casatorit in resedinta lor din Los Angeles. Singura problema dintre ei pare sa fie prezenta lui Brad Pitt, care o consoleaza pe Aniston, dupa moartea mamei sale anul trecut in mai.

 

 

a1.ro